• <object id="244oo"></object>
  • <blockquote id="244oo"></blockquote>
  • <tbody id="244oo"><optgroup id="244oo"></optgroup></tbody>
  • 新東方老師好

    新東方網>長春新東方學校>國內考試>六級>正文

    2019年12月英語六級閱讀理解100篇:心理健康

    2019-09-09 11:20

    來源:新東方在線

    作者:

      Thoughts of suicide haunted Anita Rutnam long before she arrived at Syracuse University. She had a historyof mental illness and had even attempted to kill herself. During her junior year of college, she tried again. On a February morning in 1998, just days after a campus counselor recommended she be hospitalized for her suicidal tendencies, Rutnam threw herself off the eighth floor of a Syracuse dormitory.

      Miraculously, she survived. But three years later, Rutnam still feels the effects of that day. She has notbeen able to finish college and is suing her former school for malpractice. Her suit asserts that, given the campus counselor's advice, school officials should have done more to prevent her suicide attempt.

      This incident and others have thrown a spotlight on an issue that is causing growing concern in dorm roomsand students center. Are colleges providing adequate care for students who may be struggling with a range of mental illnesses? In the Syracuse cases, a spokesman for the school contends, "The University tried repeatedly to help Anita, and we felt that they acted appropriately." But lawyers are busy there and elsewhere.

      After accidents, suicide is the second biggest killer of kids in college. And while the number of studentswho kill themselves on campus is no higher than that of 18-to-24-year-olds in the general population, a series of sensational incidents has raised the question of whether troubled students are getting proper attention.

      So what are the schools' responsibilities to at-risk students, particularly those who may be genetically predisposed (易患……病的)to mental illness? College can be a breeding ground for Psychiatric problems. Poor eating habits and irregular sleeping patterns-especially combined with the academic stress of college life -may all play roles in triggering mental problems. Additionally, many of the major psychiatric illnesses including depression often do not manifest themselves until the late teens or early 20s.

      練習題:

      Choose correct answers to the question:

      1. Anita Rutnam couldn't finish college most probably because_____

      A. she couldn't get enough concern from Syracuse University

      B. she wasn't physically healthy enough to continue schooling

      C. she still kept thinking about killing herself whenever at school

      D. she has been troubled by the memory of the incident very often

      2. What does the author want us to know through Anita Rutnam's story?

      A. The universities are not responsible for their students.

      B. Suicides are popular on college campus and should be handled properly.

      C. Why Anita committed suicide is still a mystery.

      D. Universities should get prepared in case their students sue them.

      3. What does Anita accuse her former school of?

      A. Ignorance of her abnormal behaviors.

      B. Lack of safeguard against her suicidal intention.

      C. Failure to give her proper academic instructions.

      D. Indifference to her physical disease.

      4. How does Syracuse University defend itself against Anita's suit?

      A. It has given her due attention as well as help.

      B. Adult students should be able to control their own behavior.

      C. It is more than the school's responsibility to supervise the students.

      D. Colleges can be a breeding ground for psychiatric problems.

      5. All the following problems are implied as possible causes of campus suicide incidents EXCEPT _____.

      A. poor academic results

      B. failing to get proper sleep

      C. lack of family concerna

      D. family history of mental illness

      1.[D] 事實細節題。根據題干定位第2段第2、3句。這兩句之間存在隱含的因果關系,第2句是因,第3句是果。只有選項D在第2句提到其他選項均未提及。

      2.[B] 推理判斷題。本文開頭的例子所支持的現點在第3段第1句,同時結合suicide,此題答案為B。選項A、D的觀點有誤,選項C與本文的寫作目的無關。

      3.[B] 事實細節題。第2段第3句中的malpractice和第4句中的虛擬語氣說明,她認為學校沒有對她的自殺企圖采取足夠的防范措施,故選B。選項A最具干擾性,但第3句說明學校關注過她的問題,只是關注不夠,因此選項A過于絕對。選項C中的academic instructions和D中的physical disease屬于與文章無關的信息。

           以上就是本文的全部內容,更多精彩請隨時關注新東方長春學校官網。


    相關推薦

    六級資訊

    四六級課程導航

    六級課程表

    六級內容咨詢

      以上就是本文的全部內容,更多精彩內容,請持續關注長春新東方網

    新東方長春學校官方微信:新東方長春學校 (微信號:ccxdfcn

    最新考試資訊、考試政策解讀、真題解析,請掃一掃二維碼,關注我們的官方微信!

    免費申請學習規劃

    已為25937位學員提供學習規劃

    *驗證碼

    *短信驗證碼

    相關推薦

    • 中學輔導
    • 大學輔導
    • 出國輔導
    • 熱門活動

    版權及免責聲明

    凡本網注明"稿件來源:新東方"的所有文字、圖片和音視頻稿件,版權均屬新東方教育科技集團(含本網和新東方網) 所有,任何媒體、網站或個人未經本網協議授權不得轉載、鏈接、轉貼或以其他任何方式復制、發表。已經本網協議授權的媒體、網站,在下載使用時必須注明"稿件來源:新東方",違者本網將依法追究法律責任。

    本網未注明"稿件來源:新東方"的文/圖等稿件均為轉載稿,本網轉載僅基于傳遞更多信息之目的,并不意味著贊同轉載稿的觀點或證實其內容的真實性。如其他媒體、網站或個人從本網下載使用,必須保留本網注明的"稿件來源",并自負版權等法律責任。如擅自篡改為"稿件來源:新東方",本網將依法追究法律責任。

    如本網轉載稿涉及版權等問題,請作者見稿后在兩周內速來電與新東方網聯系,電話:010-60908555。

    色片给个网站